• آزمایشگاه دانش قم (از ساعت 6 الی 21)
علائم اولیه و روش تشخیص تب مالت

علائم اولیه و روش تشخیص تب مالت

تب مالت، یک عفونت باکتریایی است که اغلب از حیوانات در بین انسان ها گسترش یافته است.اینگونه که با مصرف شیر، پنیر و سایر محصولات لبنی غیرپاستوریزه از حیوانات به انسان ها منتقل می شود.باکتری مولد این بیماری، به ندرت می تواند از طریق هوا یا تماس مستقیم با حیوانات آلوده منقل شود و گسترش یابد.

علائم و نشانه هایی از تب مالت که شبیه علائم آنفولانزا هستند، عبارت اند از:

تب و لرز
بی اشتهایی
تعریق
ضعف
خستگی
درد مفاصل، عضلانی و کمر
سردرد 

علائم تب مالت ممکن است به مدت چندین هفته یا چندین ماه ناپدید شود و دوباره ظاهر شوند.در برخی افراد این بیماری مزمن می شود و علائم آن تا سال ها حتی پس از درمان ادامه می یابند.

تشخیص تب مالت در مراحل اولیه کمی دشوار میباشد، چون در این مدت علائم بسیار شبیه به آنفولانزا هستند.اگر دچار تب شدید و دمای بدنتان به سرعت بالا رفت، درد عضلانی یا ضعف غیرعادی ایجاد شد و عوامل ناامن دیگری ایجاد شد، حتما به پزشک مراجعه کنید.

چگونگی تشخیص تب مالت:

پزشکان معمولا به وسیله ی آزمایش کردن یک نمونه از خون یا مغز استخوان به منظور پیدا کردن باکتری بروسلا یا توسط آزمایش کردن خون برای یافتن آنتی بادی های مربوط به این باکتری، تشخیص تب مالت را تشخیص میدهند و تأیید می کنند.

قابل توجه همراهان محترم آزمایشات تشخیصی تب مالت به صورت روزانه توسط کارشناسان مجرب گروه آزمایشگاهی دانا ( آزمایشگاه پاتوبیولوژی دانش و آزمایشگاه تشخیص طبی نوین ) انجام میگردد.